Groepstraining

The JYM Movement biedt een dynamische en ondersteunende omgeving voor mensen die hun conditie, mobiliteit en algehele welzijn willen verbeteren. Als je het een uitdaging vindt om alleen te sporten, moeite hebt met motivatie, of gewoon verlangt naar de energie van een leuke en levendige gemeenschap, dan is groepstraining wellicht de perfecte oplossing voor jou.

Diverse behoeften en voorkeuren

Bij The JYM Movement begrijpen we de uiteenlopende behoeften en voorkeuren van onze leden. Of je nu een doorgewinterde sporter bent die je grenzen wil verleggen of een beginner bent die op weg is naar fitness, ons aanbod aan groepslessen is geschikt voor alle niveaus en interesses.

Aanmoediging en support

Vind je het idee van bewegen verschrikkelijk? Heb je moeite met mobiliteit of voelt je je niet fit?  Wees gerust. In onze gastvrije en inclusieve sfeer vind je de aanmoediging en support die je nodig heeft om eventuele obstakels te overwinnen die u in de weg staan. Onze ervaren trainers zijn toegewijd om je te helpen met vertrouwen en gemak te bewegen, ongeacht jouw niveau

Community

Misschien vaar je goed in het gezelschap van anderen en geef je de voorkeur aan sporten in een groep. Onze groepstrainingen bieden de perfecte gelegenheid om in contact te komen met gelijkgestemde individuen die jouw passie voor gezondheid en fitness via vechtsporten te delen. Samen zweten we, lachen we en leren we  van elkaars prestaties, waardoor een gevoel van verbondenheid en motivatie ontstaat dat verder reikt dan de muren van de sportschool. 

Verscheidenheid aan lessen

Een van de belangrijkste voordelen van groepstraining is de verscheidenheid aan beschikbare lessen die passen bij jouw specifieke doelen en interesses. Van ART Boxing tot Boxing Basics, Core & Strength tot (Kick)Boxing Bag Training, Oldstars BoksFit tot Strictly Kickboxing en ZUU Fitness, er is voor ieder wat wils. Of je nu kracht wilt opbouwen, jouw cardio wilt verbeteren of mobiliteit wilt vergroten, ons gevarieerde aanbod aan lessen zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is.

Groepstraining is meer dan alleen fysieke inspanning

Maar groepstraining gaat over meer dan alleen lichaamsbeweging; het is ook een kans om je begrip van beweging en techniek te verdiepen. Onze instructeurs hebben een passie voor educatie en empowerment en bieden waardevolle inzichten in waarom bepaalde bewegingen worden uitgevoerd en hoe ze jouw lichaam ten goede komen. Door deskundige begeleiding en persoonlijke feedback krijg je een diepere waardering voor de werking van beweging en het belang van de juiste vorm.

Dus als je klaar bent om aan een reis van zelfontdekking, groei en transformatie te beginnen, sluit je dan aan bij The JYM Movement voor een ervaring als geen ander. Of je nu wilt zweten, nieuwe vrienden wilt maken of gewoon plezier wilt hebben, onze groepstrainingen bieden een ondersteunende en stimulerende ruimte waarin je kunt gedijen. Laten we samen, stap voor stap, op weg gaan naar een gezondere, gelukkiger jij.