Haarlemmer Houttuinen 519, 1013 GM, Amsterdam, Netherlands
info@thejymmovement.nl
+31636124480

Welkom bij The JYM Movement

Jouw vechtsportstudio in de buurt, gelegen in het hart van Amsterdam Centrum West. Bij The JYM Movement zijn we meer dan alleen een sportschool; wij zijn een gemeenschap die zich erop toelegt jou te helpen jouww fitnessdoelen via het middel vechstport te bereiken en tegelijkertijd persoonlijke groei en verbinding te bevorderen.

Onze diensten

Onze studio biedt een scala aan diensten die zijn ontworpen om uw reis naar optimale gezondheid en welzijn te ondersteunen. Of je nu de voorkeur geeft aan de energie van groepstraining, de persoonlijke aandacht van één-op-één sessies, of de transformerende ervaring van persoonlijke ontwikkelingstraining, wij hebben voor ieder wat wils.

Onze groepstrainingen

In onze groepstrainingen zweet, lach en leer je samen met gelijkgestemde individuen die jouw passie voor beweging en zelfverbetering delen. Van op vechtsporten geïnspireerde trainingen zoals ART Boxing en Strictly Kickboxing tot krachtopbouwende lessen zoals Core & Strength en ZUU Fitness, ons gevarieerde aanbod is geschikt voor alle fitnessniveaus en interesses.

Personal training

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer persoonlijke aanpak, bieden onze persoonlijke trainingssessies de mogelijkheid voor gerichte aandacht en een op maat gemaakte programmering om u te helpen uw specifieke doelen te bereiken. Of je nu kracht wilt opbouwen, de flexibiliteit wilt verbeteren of je vechtsportvaardigheden wilt verbeteren, onze ervaren trainers staan klaar om je bij elke stap te ondersteunen.

Personal coaching

Maar bij The JYM Movement geloven we dat echte fitness verder gaat dan het fysieke. Daarom bieden we ook persoonlijke ontwikkelingstrainingen aan die gericht zijn op het voeden van lichaam, geest en ziel. Door middel van workshops, seminars en coachingsessies verkrijgt u waardevolle inzichten en hulpmiddelen voor persoonlijke groei, waardoor u een vervullender en evenwichtiger leven kunt leiden.

Onze missie

De kern van onze missie is een toewijding aan het bevorderen van verbinding, openheid en respect binnen onze community. Wij geloven dat we, door samen te komen en gemeenschappelijke doelen na te streven, een ondersteunende en stimulerende omgeving kunnen creëren waarin iedereen kan gedijen.

Wij ondersteunen jouw proces

Dus of u nu uw conditie wilt verbeteren, uw begrip van beweging wilt verdiepen of persoonlijke groei wilt cultiveren, The JYM Movement is er om jou tijdens jouw proces te ondersteunen. Sluit je vandaag nog aan en ontdek de kracht van beweging, verbinding en zelfontdekking. Laten we samen op weg gaan naar een gezonder, gelukkiger en levendiger leven.

Contact

Neem nu contact met ons op om uw eerste sessie te boeken en de eerste stap te zetten naar een fittere, gezondere jij!